top of page

Fázik a kukorica, csak a TYTANIT® segíthet rajta!

Védjegyzett életfolyamat stimulátor, mely nem terheli a növényeket és a környezetet. Különleges promóciónk keretein belül most STIHL akkumulátoros fűnyírót adunk mellé.

Hogyan érhet el idén, a viszontagságos időjárás ellenére is 1-1,8 t/ha terméstöbblet?


Hamarosan itt a kukorica korai posztemergens- és posztemergens gyomirtásának ideje. Az idei tavaszi fagyos, hideg, aszályos időjárás miatt elengedhetetlen a növényállomány segítése a gyomirtózás során. A gyomirtókkal együtt akár kétleveles állapotban kijutatott ultra pharmacy, a TYTANIT® hatására a kukorica intenzívebb tápanyagfelvételét segítjük.


,,Fessük át” a kukoricatáblákat a TYTANIT® segítségével haragos zöldre, mert a lila és sárga táblák azt mutatják, hogy a kukorica stresszhatás alatt áll. Bár ezt a színelváltozást idővel kinövi majd a növény, de a betakarításkor 10-20%-kal kisebb termésátlaggal számolhatunk.


A TYTANIT® 0,5 l/ha alkalmazása során a kukorica tápanyag felvételének növekedése a következő:


Nitrogén: 15-20%

Foszfor: 20-25%

Kálium: 45-50%

Kalcium: 20-25%

Magnézium: 10-15%

Kén: 10-15%


A TYTANIT® a megnövekedett tápanyagfelvétel mellett bizonyítottan fokozza a fotoszintézist, mert 50-60%-kal növeli a levelek klorofill tartalmát. Ennek köszönhetően a kezeléssel az időjárási körülményektől függően hektáronként 1-1,8 tonna terméstöbbletet érhetünk el. Bővebben a TYTANIT hatásmechanizmusáról itt olvashat.


A TYTANIT® ajánlott fogyasztói ára: 10.500 Ft + ÁFA/l azaz hektáronként 5.234 Ft

2021.05.15-ig 50 liter TYTANIT® vásárlása esetén STIHL RMA 339 akkumulátoros fűnyírót, akkumulátort és akkumulátor töltőt adunk.

A TYTANIT®:


· A megnövekedett tápanyagfelvétel mellett bizonyítottan fokozza a fotoszintézist, mert 50-60%-kal növeli a levelek klorofill tartalmát.


· Jelentősen csökkenti az aszály és a fagy okozta stressz hatásait a növekedési szakaszban. 40-50%-kal növeli a biomassza (szár, levél) tömegét, valamint javítja a megtermékenyülést, hiszen hatására 10-15%-kal több szem képződik.


· Megerősíti a növény természetes ellenálló képességét a stresszhatásokkal szemben.


· Az olyan szél porozta növényeknél, mint a kukorica és a kalászosok, nem csak a megkötött szemek számát, és ezáltal a betakarítható mennyiséget növeli 15-20%-kal, hanem a kötődés minőségét is.


További információért keresse bizalommal munkatársainkat:

Csáki Szilárd

Tel: +36 30 848 83 70

csakiszilard@altoterra.huコメント


bottom of page