top of page

Egyenletes és biztosított kelés

A növények egyedfejlődése mennyiségi és minőségi, azaz növekedési és fejlődési folyamatok összességéből áll, amely nagyban befolyásolja a terméshozamot. A vetést követő csírázás során megkezdődik a szikanyagban felhalmozódott illetve raktározott tápanyagok felhasználása és szállítása a fejlődő csíranövény számára. Ennek következtében a tartalékok gyorsabban eljutnak a csírába és ezáltal felgyorsul a csíra növekedése.



A gyököcske és a csíranövény kialakulásáig a növény a szikben felhalmozott tápanyagokból táplálkozik. Ekkor van szüksége a növénynek egy olyan könnyen felvehető tápanyagforrásra, mely a kialakuló gyökér közvetlen közelében, biztosítja a makro- és mikroelemeket. A PRIMSEED olyan magtrágya, mely ezeket az anyagokat biztosítja a fejlődő növény számára.

A PRIMSEED lehetővé teszi a növények számára a kiváló gyökeresedést és a talaj mélyebb, tápanyagban gazdagabb rétegeinek gyorsabban történő elérését, valamint ezekből a rétegekből a tápanyagok hatékonyabb felvételét. Növeli a csírázáskori kedvezőtlen környezeti feltételekkel szembeni ellenállást, mint például a szárazság, belvíz, hideg. Hosszabb ideig biztosítja a mag csíraképességét, növeli a mag csírázási erejét és energiáját, valamint gyorsítja a növény fejlődését.

További információért írjon nekünk az info@altoterra.hu címre.




bottom of page