Üzenet a vezetőktől

"Az AltoTerra sikere három pilléren nyugszik: az ügyfélkapcsolatokon, a minőségen és a hatékonyságon. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink mindig bizalommal fordulnak hozzánk, mert tudják a lehető legjobb és leggyorsabb megoldást kínáljuk nekik. A termékek terén a kiemelkedően stabil minőségben hiszünk. A versenytársainkkal szemben pedig a hatékonyság a fegyverünk."

- Abonyi Roland, ügyvezető

"Közel két évtizede biztosítunk megoldást a mezőgazdasági kihívásokra, hogy megkönnyítsük partnereink munkáját. Az ágazat, folyamatosan újabb változásokkal néz szembe. Ahhoz, hogy eredményesen jussunk tovább ezeken a kihívásokon, kollégáinkkal a legcélravezetőbb eszközöket keressük."

- Patyi Roland, ügyvezető

Rólunk mondták

„Az Altoterra Kft.-ről nekem elsőként Patyi Roland jut eszembe, akivel már 10 éve kapcsolatban vagyok. Teljes mértékben elégedett vagyok vele és a céggel is.  Az Altoterra rugalmas, mind fizetési feltételek, mind szállítás terén. Nagy előny a mai világban, hogy mindent el tudok intézni telefonon és mindemellett az árak is versenyképesek. Ha valaki korrekt és jól lehet vele együttműködni, amellett kitartok és igyekeztem minél több előszállási és nagykarácsonyi termelőt idecsalni, hogy ők is innen vásároljanak. Ők is elégedettek.”

Simon László, Előszállás

„Kapcsolatunk régre nyúlik vissza. Ügyes csapat belevaló főnökkel. Gyors és pontos kiszolgálás, nem keverik össze a vegyszereket, mint más helyeken. Az árak versenyképesek.”

Trend-Agro Kft., Szalkszentmárton – Tóth Zoltán

„Régi kapcsolat, de a személyes találkozás nem nagyon valósul meg. Ennek ellenére mindig meg tudunk egyezni, a szállítással, árakkal, minőséggel elégedett vagyok.”

Somogyi Antal, Kiskunhalas

„Baráti a kapcsolat, mindent meg tudunk beszélni. Multi cégek másképpen állnak hozzánk. Az Altoterra Kft. csapata fiatal és emberi a hozzáállásuk. Tavalyi évben a szállítás megcsúszásából kárunk származott, de éppen a korábban említett baráti viszony miatt ezt rendezni tudtuk és idén már sokkal rugalmasabb a szállítás és minden rendben zajlik.”

Bo-yar Kft., Csongrád – Bori Antal

„Finanszírozás rugalmas, szállítás pontos, árak jók. Értékesítőjük, István segítőkész, minden problémát igyekszik megoldani. Igazából teljes mértékben elégedett vagyok az Altoterrával, nem tudok rosszat mondani.”

Kajtár Sándor, Olaszfalu

„Szolgálatkészség, kedvesség, gyorsaság, ami eszembe jut az Altoterra Kft.-ről. Ügyvezetővel régi a kapcsolat, jól le tudjuk egyeztetni a technológiákat, anyagokat, amikre szükségem van. Nagyon pozitív, hogy a telepük csak néhány km-re található és ha bármire szükségem van, elfogy valami és gyorsan pótolni kell, szinte azonnal meg tudom ezt tenni.”

GEBO Kft., Tápiógyörgye – Tóth Attila

„Rugalmas, megbízható cég hozzáértő kollégákkal. 100%-ig meg vagyok elégedve az Altoterrával, ezért nem is kívánkozom máshová. 77 éves vagyok és a következő 50 évet is velük képzelem el.”

Trón Miklós, Albertirsa

„Elégedett vagyok az Altoterra Kft.-vel, csak jókat tudok mondani. A kiszállítás gyors és ha valamiből esetleg pótlásra van szükség, akkor azt is hamar elintézik. Fizetési határidőben is mindig meg tudunk úgy állapodni, hogy az számomra kedvező legyen.”

Kárász András, Mélykút

Kövess minket!