top of page

Már kapható Magyarországon a TYTANIT!

Egyedülálló ULTRAMIKRO-PHARMACY a növénytermesztésben: már kapható Magyarországon a világszerte ismert és díjnyertes TYTANIT!

A TYTANIT egy védjegyzett életfolyamat stimulátor, mely elősegíti a több és jobb minőségű termés elérését. A TITÁN (Ti) hatékonyságát az egyedi, innovatív formulának, az aTIUM molekulának köszönheti.

Hogy kerül titán a növénytermesztésbe?

A titánvegyületek kutatása, ezen belül is a növényekre gyakorolt kedvező hatása, a XX. században kezdődött. Annak ellenére, hogy a titán (Ti) a földkéreg gyakori eleme - megtalálható az összes élőlényben, vizekben, talajban - olyan formában van jelen, ami a növények számára nem elérhető. A TYTANIT sikere mára szerte a világban töretlen.

A TYTANIT gyorsítja a növények természetes életfolyamatait, melynek eredménye a jobb termésminőség és nagyobb termésméret. Hatékonyságát az aTIUM-nak köszönheti, mely egy biológiailag gyorsan hozzáférhető, könnyen hasznosítható, rendkívül hatékony, szerves titánvegyület. A TYTANIT további előnye, hogy nem terheli a növényeket és a környezetet.

Ezért kiemelkedő a TYTANIT:


- Hatékonyabb minőségű és ellenállóbb virágpor, látványosabb termékenyülés, több virág és termés


- Fokozott fotoszintézis, emelkedett klorofill tartalom, nagyobb levelek, zöldtömeg növekedés- Aktívabb és gyorsabb tápanyag felszívódás a talajból


Miért éppen TYTANIT?

- növeli a biomasszát, fokozza a fotoszintézist (aktívabb vasion átalakulás a klorofill képződés során)

- hatékonyabb beporzás, növeli a pollen élet-és csírázóképességét (több mag és gyümölcs)

- fokozott tápelem-felvétel miatt a növény a talaj tápanyag-készletét is elkezdi hasznosítani

- növénykondicionáló, javítják a növény teljesítőképességét


Mely növényeknél alkalmazható a TYTANIT?

A TYTANIT használata rendkívül széleskörű, valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra számára ajánlott, a lombtrágyázás, a tápoldatozás, a talajpermetezés vagy a magtrágyázás során kijuttatva.

A TYTANIT használata:

A TYTANIT átlagos dózisa 2-4 alkalom x 0,2-0,3 l/ha,

2x virágzás előtt

1x virágzás legelején

(1x virágzás után)Comments


bottom of page