top of page

Az Altoterra termékei, melyek pontot érnek az AÖP-ben

A Közös Agrárpolitika 2023-2027-es időszakában számos új előírással, gyakorlattal és támogatási lehetőséggel kell megismerkedni. Ehhez a feladathoz a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Agrárminisztérium közös munkája eredményeként egy átfogó kiadvány sorozat készült, melynek negyedik részében az Agro-ökológiai Programmal (AÖP) ismerkedhetnek meg az érdeklődők. AZ AGRO-ÖKOLÓGIAI PROGRAM a 2023-2027-es támogatási időszakban

forrás: nak.hu


Az alábbi Altoterra termékek érnek pontot az Agro-ökológiai Programban:


1 pont TYTANIT® lombtrágya

0,2 liter/ha 2.630 Ft/ha költségért az egyik legjobb termékünk, alacsony a hektár költsége és nagyon látványos eredményt lehet vele elérni. Akár 50%-kal növeli a biomassza tömegét, valamint javítja a megtermékenyülést, hiszen hatására 10-15%-kal több szem képződik.


1 pont OPTYSIL® lombtrágya

0,5 l/ha 5.375 Ft/hektárköltség. Szilíciumtartalmú, természetes ellenállóképességfokozó a magasabb hozamért és a jobb termésminőségért.


Akár 2 pont UTEC® 46 stabilizált műtrágya

Az UTEC® karbamid sokkal hosszabb ideig képes megtartani a nitrogén hatóanyagot a talajban, valamint nem párolog ki akkora mennyiségű ammónia sem, ami a légtérbe jutva erős emissziós hatást vált ki, így a környezetet is kevésbé terheljük.


1 pont UTEC liquid plusz oldat

Nitrifkiáció gátló, folyékony műtrágyába keverve. 10 literes kannában is elérhető.


1 pont Lumino PRO®+Nutricharge tartós hatású műtrágya

Biológiailag lebomló polimerrel bevont, tartós hatású tápanyagutánpótlás. Kiválóan stabilizálja a tápelemeket a talajban, melyek így felvehetővé válnak a növények számára.



bottom of page