top of page

Legfrissebb termelői vélemények a LUMINO PRO® műtrágyáról

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy partnereink tapasztalatait, eredményeit folyamatosan nyomon kövessük. Kolléganőnk, Staub Olga január óta látogatja termelőinket, hogy felmérjük az őszi vetésekkel egymenetben kijuttatott LUMINO PRO® műtrágya hatékonyságát.


A termelői beszámolókat csokorba szedtük, és elérhetővé tettük az érdeklődők számára oldalunkon. Nagyon hálásak vagyunk azon gazdálkodóinknak, akik a nevüket adják termékeink kiváló minőségéhez. Weboldalunkon folyamatosan frissítjük a Termelői vélemények menüpont alatti beszámolókat.

Aszódi János, Fülöpjakab, 2023.02.14. Területein az őszi alapműtrágyázás során a LUMINO PRO® lett kijuttatva.


Juhász Imre, Városföld, 2023.01.19. Az ősz folyamán a búza, az árpa és a repce alá is LUMINO PRO®-t juttattak ki.


LUMINO PRO® a növények tápanyagutánpótlásában jelenleg a legkorszerűbb technológia


A LUMINO PRO® műtrágyák 100%-ban a talajban biológiailag lebomló polimerrel készülnek. A bennük található polimer 6 hónapig tartja a hatóanyagot a talajban. A bennük lévő negatív töltésű polimer megakadályozza a kijuttatott tápelemek lekötődését és a talajban lévő tápelemek feltáródását is segíti. Ennek köszönhetően a talaj pH-t és a talajszerkezetet is javítjuk. A hagyományos NPK műtrágyák kijuttatásakor folyamatosan romlik a talajszerkezet, a talaj művelhetősége és a talajélet. A LUMINO PRO® kijuttatásakor javul a talaj művelhetősége és a talajélet. További előnye, hogy csökken a növények vízfelhasználása és energiafelhasználása is.

Csáki Szilárd

+36 30 848 83 70

Facebook: AltoterraComments


bottom of page