top of page

Ezzel húzd ki a kukoricát az aszály okozta bajból!

Érj el idén 0,8-1,8 t/ha terméstöbblet a TYTANIT alkalmazásával a kukoricában. A TYTANIT gyorsítja a növények természetes életfolyamatait, melynek eredménye a jobb termésminőség és nagyobb termésméret.

Hamarosan itt a kukorica korai posztemergens- és posztemergens gyomirtásának ideje, de az aszály miatt elengedhetetlen a növényállomány segítése a gyomirtózás során. A gyomirtókkal együtt kijutatott ultra pharmacy, a TYTANIT hatására a kukorica intenzívebb tápanyagfelvételét segítjük. A TYTANIT 0,5 l/ha alkalmazása során a kukorica tápanyag felvételének növekedése a következő:

Nitrogén: 15-20%

Foszfor: 20-25%

Kálium: 45-50%

Kalcium: 20-25%

Magnézium: 10-15%

Kén: 10-15%

A TYTANIT a megnövekedett tápanyagfelvétel mellett bizonyítottan fokozza a fotoszintézist, mert 50-60%-kal növeli a levelek klorofill tartalmát. Jelentősen csökkenti az aszály okozta stressz hatásait a növekedési szakaszban. 40-50%-kal növeli a biomassza (szár, levél) tömegét, valamint javítja a megtermékenyülést, hiszen hatására 10-15%-kal több szem képződik. Ennek köszönhetően a kezeléssel az időjárási körülményektől függően hektáronként 0,8-1,8 tonna terméstöbbletet érhetünk el. Bővebben a TYTANIT hatásmechanizmusáról itt olvashat.

A TYTANIT ajánlott fogyasztói ára: 10.468 Ft /l azaz hektáronként 5.234 Ft



bottom of page